• “MARIA” Agencija za nekretnine i porezno savjetovanje – M: +385 98 270 937 | +385 91 9501 701

click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Jesenski trendovi u uređenju interijera

Posted by Admin on October 17, 2017
| 0

Jesen nam je stigla a s njom i nove inspiracije! Ukoliko Vam je dosadio namještaj u Vašem domu, možete ga jednostavno osvježiti ili napraviti male preinake poput bojanja zidova u nove zanimljive boje ili lijepljenja tapeta. U nastavku donosimo naše favorite ove sezone i savjete kako ih uklopiti!

1. Sivo

Sivo, sivo, sivo… I ove sezone siva je jedna od najsvestranijih boja! Može se kombinirati uz rozu, zelenu, crnu, bež, zelenu… mogućnosti su neograničene. Odlično prolazi u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi pa čak i u kuhinji.

2. Baršun

Baršun je odličan materijal koji svojom teksturom daje luksuzan izgled svakom prostoru. Ukoliko ne želite novi komad namještaja, možete nabaviti nekoliko jastuka i baršunom upotpuniti interijer. Ove jeseni baršun je neizbježan materijal koji zahtjeva odvažan odabir boje!

3. Millennial Pink

Takozvana „millennial pink“ danas je veoma popularan boja kod dizajnera odjeće a nije dugo trebalo da se opčinjenost bojom preseli i u dizajn interijera.
Odlično funkcionira u dnevnom boravku, predsobljima, spavaćim sobama pa čak i u kuhinji.

4. Cvijeće na zidovima

Veliki povratak tapeta a posebno onih s cvjetnim uzorkom s naglaskom na tamnijim bojama. No, treba pripaziti kako cijeli dojam ne bi bio kič. Najbolje je na samo jedan zid staviti tapetu, dok bi ostali zidovi trebali biti u neutralnim bojama. Tapete lijepo upotpunjuju dnevnu i spavaću sobu.

5. Tamno plavo

Još jedna moćna boja! Tamno plava se može upotrebljavati u svim prostorijama i u kombinaciji s većinom boja. Možete biti hrabri i obojiti zid u tamno plavo, kupiti sofu u ovoj boji ili se jednostavno poigrati detaljima kao što su jastuci, prekrivači, lampe, tanjuri… Pustite mašti na volju!

Leave a Reply

 • ""
  1

  Kontakt

  Ime & Prezimeyour full name
  Kontakt brojyour full name
  Porukamore details
  0 /
  Previous
  Next
 • Naša ponuda

 • Kreditni kalkulator

 • Novosti

Compare Listings