• “MARIA” Agencija za nekretnine i porezno savjetovanje – M: +385 98 270 937 | +385 91 9501 701

Your search results

Jesenski trendovi u uređenju interijera

Posted by Admin on October 17, 2017
| 0

Jesen nam je stigla a s njom i nove inspiracije! Ukoliko Vam je dosadio namještaj u Vašem domu, možete ga jednostavno osvježiti ili napraviti male preinake poput bojanja zidova u nove zanimljive boje ili lijepljenja tapeta. U nastavku donosimo naše favorite ove sezone i savjete kako ih uklopiti!

1. Sivo

Sivo, sivo, sivo… I ove sezone siva je jedna od najsvestranijih boja! Može se kombinirati uz rozu, zelenu, crnu, bež, zelenu… mogućnosti su neograničene. Odlično prolazi u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi pa čak i u kuhinji.

2. Baršun

Baršun je odličan materijal koji svojom teksturom daje luksuzan izgled svakom prostoru. Ukoliko ne želite novi komad namještaja, možete nabaviti nekoliko jastuka i baršunom upotpuniti interijer. Ove jeseni baršun je neizbježan materijal koji zahtjeva odvažan odabir boje!

3. Millennial Pink

Takozvana „millennial pink“ danas je veoma popularan boja kod dizajnera odjeće a nije dugo trebalo da se opčinjenost bojom preseli i u dizajn interijera.
Odlično funkcionira u dnevnom boravku, predsobljima, spavaćim sobama pa čak i u kuhinji.

4. Cvijeće na zidovima

Veliki povratak tapeta a posebno onih s cvjetnim uzorkom s naglaskom na tamnijim bojama. No, treba pripaziti kako cijeli dojam ne bi bio kič. Najbolje je na samo jedan zid staviti tapetu, dok bi ostali zidovi trebali biti u neutralnim bojama. Tapete lijepo upotpunjuju dnevnu i spavaću sobu.

5. Tamno plavo

Još jedna moćna boja! Tamno plava se može upotrebljavati u svim prostorijama i u kombinaciji s većinom boja. Možete biti hrabri i obojiti zid u tamno plavo, kupiti sofu u ovoj boji ili se jednostavno poigrati detaljima kao što su jastuci, prekrivači, lampe, tanjuri… Pustite mašti na volju!

Leave a Reply

 • ""
  1

  Kontakt

  Ime & Prezimeyour full name
  Kontakt brojyour full name
  Porukamore details
  0 /
  Previous
  Next
 • Naša ponuda

 • Kreditni kalkulator

 • Novosti

Compare Listings